Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGA SITTER MED SIN FAMILJ I HUS SOM BÖRJAT BRINNA!

men vill inte bli varnade,

störda!

då de vill ha

LUGN OCH RO.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2016-09-25 17:19



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Nej, självklart inte, men det är inte Pingstkyrkan, som någon menade. Mva/S-E
2016-09-27

  sjungman
Korskyrkan säger inget. Det finns så många olika. Den främsta Korskyrkan är i Umeå.
2016-09-26

    Sven-Erik Sköld
Jag tillhör inte Pingstkyrkan, utan Korskyrkan. Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-26

    Lars Gullberg
Ja i dina ögon är allt åt helvete utom i boken bibeln och i pingstkyrkan.

Du har sån bedrövlig människosyn stackars krake
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld