Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

 

Suckar, händer. Springer diset, är ett slut.

Sträcker gomsegel, trycker till. Gör en volt.

Lyfter skulderblad, i din mun, är en röst.

Smyger förbi. Haha, trodde du. Ögonlockad, är ett rus.

Ringer vatten, är ett djup, dyker upp. Håller om.

Suckar händer, om igen. Är ett nu.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-26 09:12



Bookmark and Share


  i af apa
ett tre tu
här är livet nu!
eller här är livet hu! ?

? det är frågan.

gillar lekfullheten
parat med kroppsliga/ själsliga övningar.


2016-09-26

    ej medlem längre
ord som kan binda bubblor
till bildspel med en smekning ut i
varje Topp+
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo