Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De självsäkra

De självsäkra,

de är så säkra

på att allt vad de säger och gör

är så säkert

0ch oantastligt

så de behöver inte tänka...

hur andra människor

uppfattar dem

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-26 12:21



Bookmark and Share


  M.Eta
Sant, de hör inte, att de inte får ihop det ibland. Bra!
2016-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Hade en sådan kollega, hon skapade en tråkig stämning på hela avdelningen.


2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP