Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld än denna

Men min vilja var det naturliga
Det skoningslösa
Det som inte attraherar eller sexifierar
Det som flöt, villkorslöst ut mot ingenmansland
Det som var synonymt med tidlöshet

I en annan värld,
En annan än denna

Där fantasier och kreativitet exploderar,
Flödar,

Dit väsen av ett annorlunda,
Ovälkommet,
Svårdefinierat, slag når

Där inget är portat och ingen människa bedrar
Där förnuft står under känsla
Där människans armar förvandlas till trädgrenar
Och livnärar sig på jord, nyfikenhet, gränslöshet

Där de rynkiga, leende ansiktena är livserfarna, världsvana och majestätiska
Där solstrålar inte kan beskriva det ljus som transfereras själar emellan

Där du står

Framför
Med
Genom
Hos
Mig

Där du står hos mig.

Och jag älskar dig. Som jag älskar dig.




Fri vers av anonym1
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-26 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym1