Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar

Lyssna på detta och tro på detta,
Du måste förstå detta,

Om du går nu, stannar jag kvar.

Och jag är här när du gör din återkomst.




Fri vers av anonym1
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-26 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym1