Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyll

 

 

 

 

 

Minnet silar in. Hänger tyll på en stång. Genom fönstret

syns en väg. Hon lutar sig ut, ryggar till. Sen röker hon ringar. 

Som stilla lögner flyger lätt. Räknar fler som att summan

spelade roll. Som vägen brusar liv genom noll. Ett järteckens

vingar bygger bo under nocken. Ljuset falnar, över gräset går ett år. Allt är rött 

när hon ler. Hon går överstyr, ljudar ord: tyll, beryll är idyll.

Hon rättar till och vänder sig om.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-26 22:53



Bookmark and Share


  1001
Du skapar en bild och en stämning på ett mästerligt sätt. Igenkänning och fri öppenhet.
2016-09-30

    ej medlem längre
Om -fördelad resa
En -framtid av nya sidor
nollor blir ettor, Ettor är + (+)



2016-09-27

  i af apa
" som vägen brusar liv genom noll"

en rasande fin mening!
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo