Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var nyss

Det var nyss
som solen värmde
sin sommarglöd
och dagarnas glitter
och nätternas blåa
och livet var lätt
och oron borta
och lätta tankar
och glada skratt

Jo, det var nyss
och känslan
finns kvar
i mina händer
bakom ögonlocken
i örats vindling
och kroppens mjukhet
och ännu finns ron
i mitt sinne

Om det var nyss
så går tiden så fort
och sedan blir allt
ett vackert och rofyllt minne.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-27 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP