Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marionetteater sker med ledade dockor som med hjälp av trådar styrs av en människa så att den ser ut röra sig av egen vilja.


Marionetteaterspelaren Donald Trump

När man observerar Donald Trumps manér

när han talar och argumenterar

så frapperas man av att hans händer

och speciellt fingrarna

framför ett expressivt och talande språk

Hans fingrar rör sig som på en man

som drar i trådarna på en dockteater

Den som med sina fingrar manövrerar

dockornas rörelser och åtbörder

Det är lite kusligt att se

Det känns som att han handgripligen

vill vara med och dra i varje tänkbar tåt

Frågan är om detta är rätt attityd

för en blivande USA-president

Har Donald Trump rätt "fingerspitzgefuehl"

eller är han för överspänd för detta viktiga ämbete?

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-27 13:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Superstark
skapande
iakttagelse
förmåga.
Med örnblick
Tack för den!
:)

2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP