Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man som heter Pappa

 

Han är på väg mot sitt hjärtas skatt

Det är världens vackraste melodi

som slår i takt med hans lätta steg

I armarnas omfång ryms allt

Snart 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-09-27 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, så vackert!
2017-01-18

  Zandor
fint...
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP