Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker öl

och mår bra 

på andra Långgatan i Göteborg

var annars?

Har precis avslutat en liten novell som det ska bli kul att få se i tryck.

I tryck, som om det inte vore fint nog med webben.

Kommer nog aldrig att frigöra mig från årtusendet som jag föddes i.

I baren är det en som argumenterar för att jorden är platt.

Jag lyfter på min hatt, om jag haft någon

 




Fri vers av Eric R Strom
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-27 18:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det tryckta ordet på papper kommer inte att försvinna, det trycks böcker som aldrig förr. Kul när man ser egna alster i tryck.
2016-09-28

    ej medlem längre
det kan inte jag heller...frigöra mig från...
2016-09-27

    ej medlem längre
jag har vant mig läsa på webben. mycket roligare än en bok. men har man osis sabbar nån hackare för en.
2016-09-27

  Eric R Strom
Så är det,
att någon gör sig besvär
och fäller ett träd
för att det ska bli papper
att trycka text på
2016-09-27

  S.A.I. Steve Lando
det är la klart att det alltid är trevligare med tryck, än webb:)
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom