Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selfie

en variant av självplågeri!




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 713 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-09-27 20:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Selfie, smartphone, Facebook... Tänk så mycket som hittas på. Vad skall det väl bli härnäst. Världskrig? Nej visst. Det är ju inget nytt. Såg i teve om fotografi. Ett av de första försöken att göra den sortens bild, även var tagen bild av sig själv.
2017-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Då är det nog bättre att låta bli, man har ju det valet...:-))
2016-10-01

  Valter Örn VIP
Jag tror att de som publicerar selfies på Facebook utövar en variant av självsmekning !
2016-09-28

    ej medlem längre
ibland kan en enda rad göra susen, som här...
2016-09-28

  Ingrid Trolle
Den blommande
röda bakgrunden
är superb till orden!
2016-09-28

  Ingrid Trolle
En fin bild av dig
Connie. Din text
är mycket rolig
och visar att du
har humor och
mycket bra
förhållande till dig
själv. Samtidigt är
motsvarar inte bilden
dina farhågor.
Tack för denna!!!
2016-09-28

    ej medlem längre
Tycker inte du ser särskilt plågad ut;)

Fin bild!
2016-09-28

  Zandor
;-)
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie