Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria tankar

Tankar rör sig bekymmerslöst
studsar runt på hjärnbalkens himlavalv

Först när tankarna formats till ord
behöver de möta verkligheten

Tankarna blir blott till funderingar
visheten eller kanske fegheten håller dem kvar




Fri vers (Prosapoesi) av Johan Strömstedt
Läst 336 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-09-28 04:10



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Kloka ord att minnas.
2018-04-28

  Minona
Så bra!
2017-02-19

  soligajag_1 VIP
Det är säkert "visheten" som la sig till "rätta" . Mycket underfundig text!!
2016-12-19

  Susanne Klint Martell
Gillas mycket!
Tankar på hjärnbalkens himlavalv ... möter verkligheten när de formas till ord ... Precis så!
2016-12-16

  Ingrid Trolle
En fin text om tankarna
och orden. Funderingar
som hålls tillbaka. Mycket
tänkvärt i dessa verser.
Särskilt gillar jag
hjärnbalkens himlavalv.
Mycket vackert.
2016-10-01

  aol
Bara så klokt insiktsfullt skaldat här,
2016-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text att läsa och begrunda!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt