Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTENHETENS TEMA. ANPASSLIGHET

Inte anpasslighet till Guds Ord,

Guds vilja, utan till

Satans vilja.


De som Gud har satt att vara

ljus i mörkret och salt

i förruttnelsen,


har anpassat sig till mörker

och förruttnelse och

gjort sig


VÄRDELÖST SOM LJUS

OCH SALT.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-28 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld