Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SOM GJORT HELA LANDET FÖRSVARSLÖST

ojar sig nu - med all rätt - över

riksdagshusets säkerhet,

tänk om de tagit vårt

lands säkerhet på

samma allvar?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-28 06:45



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
https://www.youtube.com/watch?v=k_OTj2CGhqA&list=RDSoDN5aBgL3k&index=10

2016-09-28

    Lars Gullberg
Paranoida vanföreställningar a la uråldrig religiös fanatism
2016-09-28

  mare VIP
Sågspånshjärnor
vad kan man förvänta sig
bara dårskap!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld