Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Det människan sår, det skall hon också skörda"


SÅ LÄNGE VI FÖR ETT DÖDLIGT KRIG MOT VÅRA EGNA BARN

som Gud lagt skyddade i moderlivet

kan vi inte räkna med en ljus

framtid, utan med samma

framtid som vi utsätter

våra minsta för:

slakt, av

SKONINGSLÖSA SLAKTARE.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-28 06:52



Bookmark and Share


  sjungman
Sköld är en gnällspik - allt är bara elände. En lyckligt frälst människa är positiv. Vilket visar att Sköld inte är frälst. Han bara inbillar sig det.
2016-09-28

  Öknens Ros VIP
När barn kommer till är bara kvinnan och mannen närvarande, det finns ingen Gud som har del i detta. Barn kan komma till på flera sätt t.ex genom insemination. Detta utan Guds hjälp.
2016-09-28

  Onomatoprofet VIP
Jaaaaa domedagen är nära
Och då kommer alla syndare att straffas
Den vita rasen kommer att härska
Utrota olydiga kristna, muslimer och alla andra otrogna
När SD kommer till makten
With a little help from Putin
2016-09-28

    Lars Gullberg
Ingen som helst sympati för de utsatta kvinnorna.

tvi vale vilken bedrövlig människosyn
2016-09-28

  mare VIP
Helt otroligt
finns inga ord!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld