Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Frozen fright”, fryst skrämsel. Frysta av skräck;(paralyserad) înghetat? de frica, spaima!Trac congelat.


Frozen fright

 

https://www.facebook.com/advokatfritz/

 

 

Igår meddelades en ny paragraf lag "frozen fright", ett frystillstånd som enligt en undersökning från Akutmottagningen för våldtagna kvinnor (AVK) på Södersjukhuset i Stockholm drabbar omkring 70 % av de som utsätts för en våldtäkt. Att frysa och därmed vara oförmögen att göra motstånd är en helt naturlit.

Stå i frozen fright apatisk tillstånd man sliper bli misshandlad sade gamla gummor på landsbygden när jag var lite flicka. Efter det uppstår för denne bara landsflykt eller arbetslägren 5-10 år. Till kanalen eller underjordiska gångar som binder länderna med varandra.

Men att i modern land som Sverige tillämpas utövning i en stor omfattning det gör att jag ändrar uppfattning om resten av Sverige d.v.s. som är kvar av Sveriges efter smyg demontering )och stor städernas inbördes krig. Med utfrysning av alla former. Under marionett politikerna med DÖ och utan jultomtens december ko handel överenskommelser…

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-28 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP