Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstroendeförklaring

Ett samtal senare
En tanke om omtanke
En effekt av misstro
Vita lögner eller bara lögn

Jobbar för alla framsteg
Men blir uppmärksammad för alla fel
Tilliten är borta
Trots arbete mot tilltro

När man gör allt man kan
När allt inte är nog




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson