Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
160529


Södergök är dödergök

Södergök är dödergök
hur mycket än taltrasten protesterar.
Men i natt,
för tillfället,
stannar döden
vid trädtopparna.
I natt,
för tillfället,
rör sig allt liv fritt
i myllan.
Jag står på knä
tillsammans med nattviolen.
Vi lyssnar.
Andas ut.
Och fyller natten
med våra
liv.




Fri vers (Fri form) av Maria Gibson
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-28 19:56



Bookmark and Share


  i af apa
klara bilder.
vackert känsligt skrivet!

2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Gibson
Maria Gibson