Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100320 Äldre grej som jag läste upp på Örebro Stadsbibliotek på poesins dag 2010. Det var läskigt. Ändå kom jag med i tidningen - fast med styckad text... Liten var jag, praktiskt taget med bäbishull... (Först publicerad på http://rostpoesi.wordpress.co


Månens älskarinna

I mitt bröst
bor månens älskarinna
jodå
det blåser inte här
men ibland gör det ont
när de våta grenarna
inte blänker i natten.
Ja
Jag sitter där på de fuktiga, jordiga löven
faktiskt.
För i mig
bor en jävla magnet!
Och den tar mig med
så fort han doppar sitt
förbannade
fruktansvärda
beroendeframkallande
förbannade
sken
i mig.




Fri vers (Fri form) av Maria Gibson
Läst 552 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-28 20:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Mångudinnan i Dig
2016-09-28

  Bengt H VIP
Väl rutet så till och med själva naturen hör!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Gibson
Maria Gibson