Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Men det var våra synder han bar.."


DET FINNS ETT KORS, SOM ALL VÄRLDENS SYND FÖRLÅTER

som rymmer Fadershjärtats hela, fulla kärleksflod!

som låter sonen, dottern komma åter

om brottet än är ont förtal

och mord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger
Publicerad 2016-09-28 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld