Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golvad

Jag stirrar
ner i golvet
glosögt
trött

golvet
ser på mig
tillbaka

du stirrar
ner på mig
glosögt
trött

jag ser
på dig
tillbaka

du trampar
på mig

jag lyfter
dig och bär dig




Fri vers av Petter Wingren
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-09-28 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren