Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hal is

Vi kämpar och strävar, men kommer ingen vart.
Dagen har tagit Slut och det börjar bli natt.
Samma saga, samma visa hela tiden, varje dag.
Den starka Viljan i mitt hjärta börjar bli svag.
Svagare än någonsin, har blivit mitt nya jag.
Hoppet finns kvar, men vart är fruktan för domeda'n?
Inga tårar rinner, och hjärtat blivit hårt.
Förr var det enkelt, nu känns det bara svårt.
Synderna på min rygg, och det börjar bli tungt.
Återvänder till min Herre, med ett sänkt huvud, punkt.




Fri vers av Ömer Dölek
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-29 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ömer Dölek
Ömer Dölek