Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR DU INTE FÖRSTÅR MIG

 

jag kämpade så hårt

verkligen blottade mig

vände mig ut och in

och du ifrågasatte mig

 

jag ville du skulle förstå

jag orkade inte förklara

tog all min kraft att inse

den ifrågasättande tonen

 

din avvisande hållning

tog hårt på min person

brände tillitens boning

försköt mig till opålitlig

 

som om mina känslor

som om min upplevelse

som om alla mina ord

inte var något värda

 

avsaknaden av mottagandet

förvirringen att inte bli hörd

hjärtat slog smygande tystnade

det vände sig och somnade om

 

små gester kan ge djupa stick

frånvändheten bränna djupt

skadan kan inte repareras nu

sakta avlägsnar jag mig bort

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-29 11:17



Bookmark and Share


  Bearded Bear
:'( Vackert smärtfullt
2016-11-12

    ej medlem längre
så vemodigt så vackert skrivet om det svåra...applåder och bokmärkning! Tack.
2016-09-30

  Blått Norrsken VIP
Viktigt med respekt och kommunikation i ett förhållande.
2016-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Så nära och ändå så långt borta!
Tungt och ledsamt när det blir så.

2016-09-29

  Fem hjärtan VIP
Hemskt att bli bemött på det viset.. Men det är inte dig det beror på utan ligger hos den personen.. Kram!
2016-09-29

  Marianne Räf
Tror skadan läker - på sikt ! Vem kan hen va´ som var så oförstående och nedlåtande emot dig?! Jag önskar dig,
iaf, lycka på din väg. Ty, vägen är lång
å människan kan inte leva av luft allena!
2016-09-29

  Öknens Ros VIP
att mötas av en oförstående och avvisande attityd är alltid jobbigt, man bör inte lägga ner större energi på sådana människor.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP