Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kylan som upplevs hur vacker än frosten i solens landskap kan tyckas,,, kylan när kuratorn inte ville inse hon måste leva upp till det kurator står för,,, empatisera vägleda sjuka till rätt till värdigt bemötande när hon själv inte förmår,,,


MEDVETSLÖST SAGT

 

hon sa att det inte finns något kvar

av minnet från allt efter några år 

förtryckte helt verklighetens fakta

för sår som går djupt in läker aldrig

 

hon sa så där för att hon inte orkade

hon orkade inte bemöda sig ta i fakta

låtsades det fanns en gyllene punkt

att efter två år skulle du sluta känna

 

hon ville dölja sina egna brist på insikt

vältra över ansvaret för avsaknad av empati

ge den utsatta skulden för förlust av viljan

viljan att bemöta med empati och förståelse

 

hon sa till dig efter du amputerat ditt ben

att du inte var lika drabbad eftersom du var

handikappad och redan innan satt i rullstol 

ditt hjärta började blöda försvårade läkning

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-29 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skrämmande...bra att modet fanns att skriva ut det...viktig text!!
2016-09-30

  Kim VIP
Blir helt ordlös när jag läst detta! Mänskor som saknar empati borde inte arbeta med mänskor. Så är det nog; helt klart och tydligt.
2016-09-29

    Orkiden
Låter inte bra alls detta, osunt på sikt.
Hoppas ni kan hitta orken och att söka en ny kurator. För denna har förbrukat all din förtroende till hen.
Varma kramar till dig!
2016-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Sanslöst galet, hon borde byta jobb!
2016-09-29

  Fem hjärtan VIP
Så fruktansvärt och oproffessionellt.. Mycket bra förmedlat!
2016-09-29

  Öknens Ros VIP
ett så nonchalant bemötande! sån brist på inkännande och empati!
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP