Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glatt Vemod

mitt mål va att doppa ett fitthål/
men får nöja mej med film å en fucking chipsskål/
trots att jag vill sagga på en len fitta/
bara för att jag pallar som dom tre bästa/

alla som e med o festar samlas ler o lättar/
941ers ni vet jag reppar blandebanden blir feta reccas!/
alla faccis ska dö! ja vi e skadeglad/
när dom fladdrar som en pappersdrake i en orkan/

sånt gör att livet är bra o man smider som fan/
idag är jag smutsig inget jag lider utav/
sålänge weedet e bra från lirarn i stan/
glad att jag är jag för du e den som ingen vill va/

you motherfuckers know who the fuck im rappin with/
the guy that get you killed like chesterfield/
yeah we are back 4 real smokin haschish still/
modeswings going from attack to chill with a pack of pills/

Babylon har, gör och kommer alltid regelbundet/
se dej och hela bunten som ett serienummer/
kan du inte se det dummer? medmänskligheten e försvunnen/
men om vi förenas kan vi se ljuset i slutet av tunneln/

inte bara njuta för stunden då går skutan din under/
sjunker utav skulder så dunka musiken känn lugnet/
lyssna lyriken är dunder framhäver styrka höjer näven/
trots kallt väder utslagna framtänder på bögen i tantkläder/

får man vara glad för brödet trots att det är halvätet/
bängbasen jag antänder maskerad i svart läder/
för babylon kväver alla vill till sandstränder/
men bränner sig på elden dom knegande brandmännen/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-29 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl