Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedicated to all members; Past, Present and Future.


My Tribe

My Tribe knows no national boundaries
My Tribe grows in numbers every day
but not one of those numbers wants to be in
My Tribe

Our Tribe is scarred, some are even scared
Some rage and some cower
some fight among themselves
some breed
some save others from becoming members

This Tribe is our only strength
This Tribe can shake the earth
This Tribe is My Home
Until this Tribe no longer exists




Fri vers (Prosapoesi) av Shininkagemusha
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-29 17:46



Bookmark and Share


  objekt3
Skinfolk is not kinfolk - hotep
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha