Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ren sanning


Rain dear

Regnar du ner och innanför mina kläder

blottnar upp mina sarvade sömmar

och russinskrynklar min hud

 

kysser gråtmulna maskarakransar

där hornet i hornhinnan bara kan anas

 

sköljer ner

 

döljer ren

 

 




Fri vers (Fri form) av prima donna VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-08 22:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Ordlekande och ändå på ren-t allvar, gillar starkt!
2016-10-09

  TrollTörnTrappan VIP
Riktigt fint uppslag! eller nersmek... Bra baklänges-aning!! Och 'sarv' betyder tydligen 'rentjur'?! Trodde annars det skulle stå 'sargade' eller 'skarvade' istället...
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

prima donna VIP