Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter fast i mitt huvud

Jag vill sova.
Men jag sitter fast i en loop.

En
En loop
En loop som
En loop som lägger
En loop som lägger till
En loop som lägger till en
En loop som lägger till en liten
En loop som lägger till en liten bit
En loop som lägger till en liten bit extra
En loop som lägger till en liten bit extra varje
En loop som lägger till en liten bit extra varje ny
En loop som lägger till en liten bit extra varje ny iteration.

Sen slutar den med att den är meningslös.
Och så börjar den om från början.

Den här iterationen la vi till att jag sitter fast i den.




Övriga genrer av pyre
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-09-30 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre