Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090606 Vill ha det sagt att jag hörde Kents låt först några år efter att jag skrivit denna...


Hans

Hans
Frustande lust i min lugg,
hans luft
har tagit min.
Han tar sig in,
fyller min luft med sin,
sin imma på mina rutor
och inte bryr han sig
att hans luft pyr
i mina lungor
på min tunga
kommer han stanna
för evigt
och jag har inget val,
det är hans,
hans luft
i mina lungor.




Fri vers (Fri form) av Maria Gibson
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-30 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gibson
Maria Gibson