Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans



En tv lyser i ett hus,
fönster till omvärlden.
Medans kaffet svalnar,
det brinner i Aleppo.

En stormakt förhandlar,
med falska händer.
Under samtalet,
i nattmörkret,
görs nya bränder.




Fri vers av Martin Lind
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-30 09:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fysisk distans, ja - men inte mental, i den här registrerande texten. Maktlösheten ...
2016-10-05

  Chawa VIP
Kaffe smakar bäst när teven är avslagen... Tänkvärt diktat!
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind