Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ned med textil offentligt!


"lagen som förbjuder burka",

 

Telefonen ringer, fredags kväll jag tillhör inte den sort av kvinnor som svarar till okända, och jag är inte muslim. Nu är jag bara lite irriterad på hur mycket frihet man kan tar sig under en slöja av dold numer.

På morgonen irriterads jag av väderflicka presenterar en slöja av moln under dagen!

Schweiziska parlamentsledamöter röstade för att förbjuda den islamiska burkas våg. Där bor cirka 300 000 muslimska människor i Schweiz.

 

Bulgaren, enligt den nya lagen, böterna blir 200 leva (100 euro) för det första brotten mot förbudet och återfall kommer att straffas med 1 500 leva (750 euro).

Om personen i fråga har en kvalitet officiell, blir böterna 2 000 leva (1000 euro) på första brott, och följande.

 

Det är inte solidarisk och respektabelt att kvinnor klär sig undercover i andras land där inte alla kvinnor har råd med så mycket textil och kosmetiker och slavar.

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-30 18:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tackar, men jag tror att kvinnor i silke burka med äkta spets och telefoner blir inte en slavinna hon är en lyx Lady XXXX numer fruar till sin man,
medan här T shirt svenskor har inte råd med, så det är icke solidarisk och anständig mot gest värd landets kvinnors.

2016-09-30

    frun
En kvinna i burka blir säkert slav i vårt land och då måste den väl skänkas till något behövande land.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP