Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighet känsla


Att vara ensam känns kallt.

Att vara ensam känns kallt.Du känner dig som en isbit i kropp och själ. Du vill ha en kram, men ingen ger dig en kram.Du vill ha någon att tycka om i kalla stunder.En kall vind omger dig ,är runt dig hela tiden.Du vill ha bort känslan av ensamhet, men hur? Längtan du söker efter något att ta tag i .Men hittar inget.Du tänker varför just jag?? och varför är jag så ensam.Det är som en lång väg att gå.Ensam är jag, men inte du.Du får skratta , men inte jag,du får ha kul på en fest, men inte jag. Vem roar mig i min ensamhet?? Men jag börjar bli stark, ensam är stark. Du lever på hoppet,och att hitta kärleken,och tror på dig själv.Ordet ensam säger allt.Det är ingen önskan att vara ensam,det är ej lätt, vill jag säga.Kallt kallt kallt .Ensam är jag, men fäller ingen tår för det.Jag är stark och vill tro på mig själv.




Övriga genrer av nathalie Lundman
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 21:23



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
usch då :´( Tragisk text
2016-09-30

    ej medlem längre
Ibland kanske man måste va svag
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

nathalie Lundman
nathalie Lundman