Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Paola och Sebastian


Det mest sakrala

Jag kommer hem
Ni sover på soffan i vardagsrummet


jag fylls av andakt

jag fylls av andakt då
kärleken till er är så stor
att inga ord räcker till

ni är min religion
min vallfärdsort

ingenting annat i denna värld får mig
att känna samma ödmjukhet
och vördnad

vi människor har miljoner kyrkor för tillbedjan

personligen är vår soffa i vardagsrummet
det mest sakrala

denna sekund tänds någonstans
med omtanke ett ljus i en kyrka

allt under varsam tystnad

jag begrundar stillheten
i lägenheten

lägger en filt över er båda




Övriga genrer av aberatio
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-03 01:59



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kärleksfullt
2017-10-15

  Zandor
fint...
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio