Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig lite till

Älska mig lite till
Jag bestämde inte var din våg skulle stå
Jag bestämde inte att du skulle gå

Jag såg på den där serien igen
tom
utan min hand i din
utan mitt huvud mot ditt hjärta

Sorgen är bottenlös
men jag har botten nu
Jag badar i den
men jag drunknar inte

Jag är en soldat
Min själ seglar vidare
på öppet hav
Cry tears of joy
sjunger de i våran låt
Jag gråter hela låten
för jag sörjer denna lyckliga kärlek
detta sjunkande skepp
vi nu båda tvingas lämna
Vem kastar bort sin vän, livskamrat och hela livs längtan
till ett stormigt öppet hav
utan land i sikte

Inget mål
Ingen trygg famn
Kanske aldrig mer
Kanske bara "tears of joy" i högtalarna
Och ingen hand i soffan
Kanske aldrig mer en hägring eller dröm
Och ingen livslängtan
Cradled in love
Aldrig mer




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-30 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Superbra! Gillar i synnerhet blandningen av bunden och obunden form i texten, känns så där lagom modernt och samtidigt på något sätt tidlöst - som innehållet.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP