Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur: Den sista.

 

 

 

 

Det är inte ett rus mer en tröghet genom kroppen. Ett

ljudlöst revir av blidkade offer. Dilettanternas arena.

Så ska vi vara. Gnisslar ord mellan slitna tänder.

Halsens ådror mot tinningen. Kastar spjut mot en död.

Det är en svag viskning om man jämför. Skrevar ett skred,

under oss rör sig marken. Jag viker undan.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-30 22:28



Bookmark and Share


  i af apa
intressant!
jag ser
"kastar spjut mot en död"
2016-10-01

    ej medlem längre
delinkventen ser rött,
med pratbubblor ett levande inlopp+
2016-09-30

    jaybird
Bra, Kozo! Snyggt jobb. Första meningen svävar. Sedan följer andra och tredje vågen av originalitet. Uthålligt svall.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo