Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avrättningen i september


Vi möts nedanför himlens trasiga blå. Den första kyssen smakar blod, förändrar rytmen i hjärtat. Du är jordälvan som anlänt i höga klackar och jag har aldrig varit närmare mig själv.

Det är mycket destruktivt i vår förälskelse. Vi försöker äga rätten till varandras ensamhet långt innan svartsjukan verkligen förgör oss, repar skinnet och sliter sönder nerverna.

Höstlöven faller under avrättningen i september. Vi står med ryggarna mot tegelmuren och väntar på att skotten ska avlossas, men det är tystnaden som slutligen blir våra dagars bödel.

_________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-01 12:21



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Har läst dessa rader flera gånger om.
Gillar starkt!
ML
2016-10-01

  kerstin skriver VIP
delikat om förändring som jag läser. och visst förändrar kyssen oss i grunden. de finns tystnad och det finns tystnad, sant.

enda jag vill ändra är ett a i 'förgöra' - jag läser 'förgör'
2016-10-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sagolik kärleksanalys,igenkänningsfaktor.
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP