Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en privat kommentar på din text My. Det var du som skrev texten My. Det var jag som gav mitt svar på vers, jag gör så ibland för att se om mina ord kan få den ordningen.


Kritik på en text (1613) åtta raders dikt





Så en var liten då
precis som nu, fast yngre
det var att ligga, men gå
väga lätt och liksom tyngre

någon läste ur en bok
en My som någon kunde trösta
en lång av en vuxen tok
som kanske känslan in hösta




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-06-17 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP