Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns grodor på poetsajten



Det finns grodor på poetsajten. De hoppar som påtända, kommentarerar allt och alla, men endast för egen vinnings skull eftersom de vill verka vara empatiska i dagsljus.

Härligt är det att en intetsägande kommentar kan generera en kommentar tillbaka. Det krävs ingen matematisk begåvning att räkna ut vad 22 kommentarer betyder för egot utan talang.

Inte nog med det, narkomanen i grön outfit skriver poesi som om människan fortfarande gick på lågstadiet, ändå sitter ett gäng beundrare bredvid näckrosbladet och räcker upp handen.

___________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-01 14:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Nog samma människor
som röstar på melodifestivalen
Tänker på Strindberg:
Det är synd om människan!
:)
2016-10-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja visst kan det bli lite överflödigt att behöva kommentera kommentarer så att de framställs som kommentarer och inte som svar på frågor som aldrig ställts...
2016-10-01

  Annie b'larsson VIP
Trodde grodan var jag, kanske. kändes lite läskigt läsa rubriken. Visst är det så.
2016-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Grodor? Svin snarare.
2016-10-01

  Bjarne Nordbö
Tänkte först, är jag grodan..med Min vandring lite samlade rön...men nej, jag håller ju med : )
2016-10-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbar plats för ”Livets skola” få lov debattera sig mot sina chefer och motståndare eller rivaler.
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP