Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Propositionen tillhör tyska MEP Manfred Weber och kommer att utsättas för en omröstning nästa vecka.


Ungdomar i EU får gratis tågbiljet när når 18 år i 30 EU L.

EU: s plan för att "integrera mer på unga människor". Vilken gåva han vill erbjuda tonåringar från att nå en ålder av 18 år.

 http://www.independent.co.uk/news/world/europe/interrail-passes-free-eu-parliament-debate-europe-train-tickets-a7339466.html

Europaparlamentet kommer att diskutera ett utkast till lag där alla ungdomar i EU skulle få gratis när du når 18 år en tågbiljett att resa genom Europa, rapporterar The Independent.

 

Initiativet består i beviljar alla medborgare i EU eller lagliga invandrares tillstånd, till det fyllt 18, att resa gratis med tåg genom de omfattande nätverk som ansluter järnvägen storstäderna av kontinenten, rapporterar The Independent.

 

Medborgare i medlemsstater som inte är del av ”Interrail” erbjuder friheten att resa till ett land eller en grupp av länder i Europa för 3, 4, 6 eller 8 dagar, sådan biljett är giltig för en månad, får de andra alternativen såsom buss eller färja. Rumänien Interrail kort biljettpriset.

 

Korten tågbiljetter som erbjuder flexibilitet för att besöka 30 länder i Europa kostar över 2 000 lei, d.v.s. 479 euro. Deras pris droppar beroende på rutten valt och antalet länder som omfattas.

 

Propositionen tillhör tyska MEP Manfred Weber och kommer att utsättas för en omröstning nästa vecka.

 

"Sådant program kommer att ge unga människor att upptäcka Europa oavsett deras sociala eller pedagogiska" stöd initiativtagare till lagen. Den plan syften till att få dem att känna mer ingår i det europeiska projektet på ungdomsfrågor i EU.

Europas skeptikers inte ser projektet med bra ögon, anklagar redan som det är en form av rapporterar "mutor" för att vinna stöd av ungdomar, Daily Mail.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2016-10-01 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP