Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gjorde som han sa...

Jag hör ju röster inom mig:
-Städa, stryk och diska efter dig!
Men doktorn han sa:
- Inre röst ej alls bra!
Lyssna ej! Ge dig ut på galej!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-10-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt