Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumma, min trumma

dåna ut över nejden
bom bom bom
spela din låt
för din talan
trumma, min trumma
för ut ditt budskap
högt och lågt
långt och kort
tala till oss
bom bom bom
vargen är med mig
månen likaså
moder jord bär mig
trumma, min trumma
tala
bom bom bom




Fri vers av Nina Warglycke
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-01 20:50



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ja, låt schamanens trumma ljuda världen över... Tilltalande i ord och bild!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke