Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅTESÅNG

Bejaka din ondska
min sorgsna vän
ditt hat delar jag ej

Vi dansar på rosor
med törntagg, vass
ser våra fötter blöda

Jag gläds åt den
tid som du saknar
när kärleken bodde
hos mig i mitt hus

© Bosse 1 oktober 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten