Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysten imitation

En smickrad blomma dansar
i daggen!
Under solens smekande strålar
ses hon lysten
okuvlig och grann
där hon
med vinden vajar
Scenen är sann!
Det är höstens låt
En imitation
av sommarens ståt




Bunden vers av annatheresia
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-01 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du fått fram den smygande övergången från sommar till höst.
Du skriver fint!
2016-11-15

  Carpen
Härligt snubblig
trippande hoppande dikt
2016-10-31

    Peter Söderqvist
Underbar text.
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia