Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ljuset på den andra sidan"

Min vän,
Låt mig ta dig med
Låt mig ta din hand
Var inte rädd

Min vän,
Låt dig följa med mig
Låt din hand ta min hand
Var inte rätt

Vi ska förändra världen
om så det enda vi gör
är att våga möta den mörka skogen

© Christer Johansson 2016-09-27





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-01 22:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om medmänsklighet!
Kärlek, värme och gemenskap.
2016-10-02

  Den lilla tänkande
Gillar den.
Med små steg kan man nog förändra världen.
Sista raden bröt på ett spännande sätt. :)
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP