Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi skulle falla

Vi lämnade skiten, och slösade bort våra liv. Vi slog huvudet i betongen, men reste oss igen. I några sekunder såg vi stjärnorna lysa på oss. Det brann till i våra kroppar, och betongen blev till sand.

Nu river vi upp himlen, och tar ner stjärnorna, Nu är det vår tur tur att vinna. Det vi lämnade har vi lämnat. Skuggan som förföljde oss har bleknat. Innan stod jag alltid ensam vid randen. Nu håller vi varandras händer, och släpper aldrig taget. Om vi skulle falla, så faller jag med dig.




Fri vers av April skies
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-02 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies