Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dikt skriven 13-14 år gammal. På det finaste brevpappret. Alltid lika roligt att se att man var tänkande redan då. :-)


Någon tycker om dig

Någon tycker om dig

Nån bryr sig om dig

Jag tror att du vet vem det är

Någon tycker om dig

Blundar och ser dig

Någon som tror på dig

Och hoppas du kan förstå

Det är bara så




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-02 09:49



Bookmark and Share


  Zandor
Tack det värmde...
2016-10-02

  Rise Little One
Ett vackert och värdefullt minne!
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP