Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du var

Jag var aldrig säker
om du var stormen på havet
eller stjärnorna över paris




Övriga genrer av Trollharen
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-02 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker du lyckas fint med att packa de här tre korta raderna med kraft.
rad två och tre målar för sig enorma bilder fint. Det kokande mörka havet och natthimlen med Parissiluett.

Effektivt och snyggt. Så här gillar jag poesi. Kort och inte helt enkelt men en käftsmäll.
Massa trovärdig kärlek i denna.
Snyggt!
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Trollharen