Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannaminne månne

När man är gammal

måste man ha bättre minne

eller koncentrationsförmåga

än de yngre

som har så mycket att greja med

i nutidens walkie-talkies,

så de glömmer ofta bort saker

som är beställda eller måste åtgärdas;

exempelvis färdtjänst eller bostadsanpassning

Så man måste hela tiden hålla på och påminna

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-02 14:48



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Stämmer verkligen!
Bra att dem har dig som påminner dem Valter!! Kram
2016-10-02

    ej medlem längre
dagens kloktext, ligger mycket i det sagda..
2016-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig!
Bravo.
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP