Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är vacker, du är precis som du är menad att vara. du är du, och du duger.


insidor är inte som utsidor

insidor
är inte som utsidor


de är spektrum fyllda av färger
oceandjupa, uråldriga
bubblande av liv


utsidor är skal
ett lager utgjutet av vår omgivning
format av våra fiender



insidor
är inte som utsidor

ty, insidan visar vem vi är
och utsidan vem vi önskar att vara




Fri vers av Mist
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mist