Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företags företrädare i TV

Så fort det händer något anmärkningsvärt eller något negativt

i ett av staten ägt bolag

och nyheterna i TV vill föra fram någon

som ska komma med förklaringar

Ja då skickar man fram en snygg tjej

som naturligtvis är välutbildad och kunnig

Men jag funderar över varför det alltid är så

De manliga cheferna sitter och hukar i sina hålor

medan deras kvinnliga kollegor får ta dusten

Kanske tror de att de som kvinnor och dessutom snygga

får utstå en mildare bedömning

Det här hände nu senast i kväll

då två kvinnliga företrädare

för Vattenfall respektive PostNord

fick framträda och försvara sina företag

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-02 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP